2013. január 29., kedd

Yuya Matsushita

Lehet most elegetek lesz így belőlem, de estig ez az utolsó, addig is jó olvasást. És még annyit, hogy remélem, hogy továbbra is érdekel még titeket, amit csinálok. Köszönöm az eddigi 5000 látogatót, imádlak titeket.

Yuya Matsushita
Yuya Matsushita R & B és Hip Hop énekes. Az Epic Records Japan debütáló kislemezét, a "foolish foolish" címmel november 26-ánadták ki 2008. Ő volt az első áttörés, mint Sebastian Michaelis, a Black Butler Musical és azóta is népszerű Japánban és a tengerentúlon. Kobe városban született május 24-én 1990-ben, anyja és nagyanyja mellett élt. A 12 évesen, 2002-ben, Matsushita úgy döntött, hogy folytatja a pályafutását a zenében, beiratkozott a Caless Vocal & Dance iskolába. Annak ellenére, hogy nézeteltérések akadtak anyjával a jövőjével kapcsolatba, elutazott New York városába, 2005 októberében és ezzel megerősítette eltökéltségét, hogy művész lesz. Ez volt a fordulópont az életében. 2004-ben, a Matsushita találkozott producere lett Jin Nakamura. 2008-ban, miután aláírta az Epic Records Japan Inc. Szerződését, megkezdődött a forgatás a Matsushita által írt 1. kislemeze, a "foolish foolish". Ugyanakkor megjelent Matsushita 1. filme, "Kanashii Boyfriend" és a dal, "Mr. Broken Heart " is, amelyet megválasztották a film betétdalának. 2009-ben, Matsushita a színpadon debütált Sebastian Michaelis, a Kuroshitsuji Musical darabban. 2010-ben Matsushita 4. kislemeze, a "Trust Me"-t használták fel, mint ending dal a Durarara! című animeben, és elérte a 10. helyet az Oricon listán. 
A dalt is széles körben használják számos Durarara! főcímdal paródiaként, ahol karakterek a végződő sorozatot váltották karaktereket más animeből. Matsushita szerepe, mint Sebastian Michaelis, a Kuroshitsuji Musical-The Most Beautiful Death In The World, A Thousand lélek és a Fallen Grim Reapers színdarabokban egyaránt. Az egyéni változata a dalnak "Hallucination" címmel is szerepelt az 5. kislemezén. Matsushitaval később együttműködött Mahou No Island és kiadta "first snow Feat. Sista" című dalt. Minden a 3 dal megjelent az 1. albumban az "I AM ME" című albumban. "Bird" a 6. kislemez, amely nagy népszerűséget szerzett, mint az első ending dal a Black Butler II anime végén. 2011-ben, a 7. album megjelenése "Paradise. Matsushita volt a díszvendég a MusicFest FanimeCon rendezvényen, 2011-ben, ahol végre először a tengerentúlon a tömeg a 4000 rajongó előtt léphetett fel. Matsushita később szerepelt Asu No Hikari Wo Tsukame 2 filmben, mint egy középiskolai futball kapitány. 2012-ben, Matsushita kiadta 2. albumát, a "2U" címmel, ami február 22-én jelent meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése