2013. február 22., péntek

Keep Calm and be Fujoshi

"Tél Legforróbb eseménye vár titeket! Az esemény teljes mértékben a FANSEVICEről szól! Magyarország első tematikus conja elérkezett hozzátok. A többi connal ellentétben a belépés ingyen van! Ráadásul vetítés,karaoke, twister rajzverseny és novella író pályázat is várható. Az orrvérzés elhárítása érdekében mindenki hozzon papírzsepit! Ha eddig nem találtad meg az igazi pasit,vagy csak szeretsz szórakozni és bírod a fanservicet, itt a helyed!"

Ezzel kezdődött az egész. Múlthét szombaton ugyanis megrendezésre került az első nyergesújfalui Fujoshi Con, ahol én magam is jelen voltam.
Komárom-Esztergom megyei lakosoknak kedvező helyszínt nyújtott a Nyergesújfalui Könyvtár, ami ideális helyszínnek bizonyult az anime rajongóknak.
Rengeteg érdekesség és program fogadta az oda kerülőket, a műsorokról nem is beszélve.
A kiárusításról nem is beszélve, jó áron sok jó dolgot lehetett venni agy épp eladni. Nem is csoda, hogy teli táskával és elégedett mosollyal mentünk haza.
Igazi élmény volt, ahogy mindenki mosolygott és jól érezte magát, igazán hű volt egy anime con szellemiségéhez, ezt nem lehet teljes mértékben írásba foglalni, ezt az egészet látni kell, átélni kell, ott lenni kell.
Hatalmas köszönet a szervezőknek, hogy ezt megvalósították, nem lehet elégszer hangsúlyozni milyen élmény volt ez.

Képeket nagyon szépen köszönöm a Fujoshi Con szervezőinek.
A cseresznyefák édes illata hozzon nektek rengeteg jót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése