2012. november 30., péntek

Visszatérés!

Sziasztok!
Ahogy elnéztem eléggé hatással volt, hogy nem írtam rendszeresen a blogra, ezért most egy jó hírrel jelentkezek. Ami egy rossz hír előz meg, ugyanis egy baleset miatt egy hét kényszerpihenőt kaptam. De ami a jó hír, volt időm keresgélni, utánanézni dolgoknak és van egy bejelentésem. A mai és a holnapi nap folyamán folyamatosan teszek fel több új cikket is. Remélem örültök, és hogy senki ne menjen el tudatlanul, most is írok egy rövid cikket.

Magyar városi legendák
Számos régi és új magyar vonatkozású városi legenda létezik. Széles körben ismert az a történet, miszerint Marschalkó János, a Lánchíd kőoroszlánjainak megalkotója a híd első öngyilkosa lett, miután megtudta, hogy kifelejtette a nyelveket az oroszlán szájából. Ugyancsak régi az a történet is, mely szerint még a rendszerváltás előtt egy részeg fiatalembert igazoltatott egy rendőrjárőr, majd miután baleset történt mellettük, és a rendőr a sebesültekhez rohant, a részeg fiatal véletlenül a rendőrautóval ment haza, majd nyugodtan álomra tért.

Például a kórházak nagyszerű hátteret tudnak adni e történeteknek:
    - Amikor a villanyszerelő le akarta kapcsolni a biztosítékot egy apróbb javításhoz az intenzív osztályon, nem tudván a lélegeztetőgépekről.
    - Amikor egy férfi vagy hölgy felelőtlenül játszadozott egy villanykörtével, és sebészeknek kellett azt eltávolítani és minden testnyílással kapcsolatban van sztori.
    - Amikor végtagokat találtak a guberálók a kórház melletti szemetesben.
    - Amikor testes beteg operációja alatt a feltárás közben a sebész eljutott az asztal borításáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése