2012. augusztus 25., szombat

Roleplay Characters (RPC)


Sziasztok.
Ismét egy ilyen téma lenne, amit én is jó ideje ismerek és művelek. Az RPC az angol Roleplay Characters szóból származik, jelentése csak annyi, hogy átalakított karakter. A legalapvetőbb program ehhez, a Paint. Ennek egyik fejlettebb változata a Paint. NET és amit sokan használnak a Paint Tool SAI. RPC képeket lehet készíteni Photoshop vagy Gimp segítségével is. Én 3 éve készítek ilyen képeket, és ezekből szeretnék mutatni néhányat. Majdnem mindegyikhez találtam háttértörténetet és ne lepődjetek meg, de szeretem a több nemzetiségűeket. Akkor lássuk csak, kivel is kezdjem.
 
Név:                             Lia Dolores Margarita
Szem:                           barna
Haj:                              barna
Nemzetiség:                  spanyol/japán
Kor:                             23 éves
Magasság:                    168 cm
Születésnap:                  1989. szeptember 1.
Csillagjegy:                   szűz
Élettörténet:
5 éves korában meghaltak a szülei, egy vérfarkas vadászta le őket, azóta gyűlöli a kutyákat is. Amikor megtudta a kistestvére, Juan még alig múlt 1 éves, de nem érdekelte. Kétségbe esetségében egy hideg téli éjszakán az erdőbe menekült. Ott akart halálra fagyni. De nem sikerült. Mikor felébredt a hegyekben találta magát. Egy ágon megpillantott egy gyönyörű fehér tollú madarat, kinek kék szemében magát látta. A madár elrepült, de ő követte, egészen a hegy tetejéig. Egy jégbarlangban ismét meglátta, amint épp egy varázslatot szaval el.
Megcsúszott a jégen és egy lyukba esett, és mire felébredt ismét otthon találta azt hitte csak álmodta az egészet, de nagyon meglepődött. Eleinte csak a víz fagyott meg kezében, majd egyre inkább érezte, hogy más dolgokat is meg tud fagyasztani, ha csak hozzáér. Testvéréhez alig mert hozzáérni, mert félt, hogy őt is megfagyassza és nem marad senkije. De idővel ez a félelme elmúlt, mert amikor hozzáért, nem történt semmi.
Alig telt egy év, de találkozott egy fiatal asszonnyal az erdő szélén, aki beavatta őt a részletekbe, hogy hótündér lett belőle. 7 éves korában Japánból elvitték a rokonai vissza Spanyolországba. Az unokatestvére, Carlos, mindig mellette volt, mintha csak a bátyja lenne. Együtt tanulták meg 8 évesen, hogyan kell használni az ostort és a vívókardot. 9 évesen kezdte el az iskolát, de hamar felzárkózott. 10 évesen megtanulta az összes hagyományos spanyol táncot és mindig a testvérével táncolt. 11 évesen ismét találkozott azzal a nővel, aki elkezdte kiképezni, hogyan használja az erejét, teljes átjárási engedélyt kapott a varázsvilágba, 2 évig az akadémiára is járt. 13 évesen kezdte el a gimnáziumot. 14 évesen megtanult harcolni és tökélyre fejlesztette vívó tudását. 15 évesen leérettségizett. 16 évesen visszament Japánba és régész lett. 17 évesen elkezdte a főiskolát, mellette nyitott egy táncstúdiót, de a régészetet is folytatta. 18 évesen börtönbe került 2 hétre, gyilkossággal gyanúsították meg, de fellebbezték, mert nem ő volt. 19 évesen elhatározta, hogy megállítja a bűnözőket, így született meg Alce. „Alce” jelentése „jávorantilop” ami egyezik a nevének héber eredetű jelentésével, fegyvere főleg egy ostor és egy vívókard, főleg a múzeumi értékeket védi. A múzeumban nem csak alkalmazottként dolgozik, hanem van egy titkos laboratórium, ahol a valaha talált összes műkincs, festmény és könyv eredeti kézirata megtalálható és ezek eredetiségét vizsgálják. 20 évesen tanári állást vállalt egy középiskolában, mellette rendszeresen járt extrém sportolni. 21 évesen a tanári állás mellett újságírói munkát is vállalt. Emellett nem szabad megfeledkezni az emberi kapcsolatokról sem. A tanárok körében lett egy nagyon jó barátja, Naganori Tora, majd később barátságnál több is lett közöttük. Annyit hozzátennék, hogy Tora nem saját szereplő, hanem barátnőm szerelője, ezért a tudta és az engedélye nélkül inkább nem is mondanék többet.


Név:                             Haruka Takeru
Szem:                           barna/zöld kontaklencse
Haj:                              barna
Nemzetiség:                  japán
Kor:                             17 éves
Magasság:                    170 cm
Születésnap:                  1994. december 8.
Csillagjegy:                   nyilas
Élettörténet:
4 éve az anyja kórházba került súlyos betegséggel, de azóta ki sem engedik csak az udvarra és oda sem egyedül. Ezután Takeru teljesen összeomlott és az apja is elkezdett inni, nem volt nap, hogy ne lett volna részeg még a munkahelyéről is kirúgták, ezért Takeru akart pénzt szerezni először nem valami tiszta módszerrel. Lopott, csalt, hazudott, minden, ami kell ez 1 évig, amíg egyszer el nem kapták a rendőrök, de nem indítottak ellene eljárást. Azt mondták, hogy még egy ilyen és akkor nincs kegyelem, azután melíroztatta a haját, csinálta a fülpiercingjeit és szerezte be a színes kontaklencsét. A csuklóján van egy tetoválás, a szeretet kínai jele, az anyja miatt csinálta, hogy mindig emlékezzen rá. Egyik nyakláncán, a dögcédulán az álom jele van azt az anyja adta neki azt mondta neki „Soha ne félj álmodni”. Ez az után volt, hogy elmondta neki a rendőri dolgot és nem haragudott rá. Utána próbált rendes diákmunkát keresni, talált is egy TK-ban kisegítőként. Lia osztályába jár, ami művészeti osztály és ő főleg tájképeket rajzol, hogy meg tudja mutatni az anyjának milyen a kinti világ, ha már nem láthatja. Néha, hogyha az apja nagyon részeg, amikor törnek a dolgok, agresszív meg kiabál, akkor pár napra elszökik az unokabátyjához, aki már mondta is hogy szívesen látják, ha odaköltözik, de nem akarja magára hagyni az apját főleg, hogy panelban laknak. Nem nagyon szereti az embereket, és nehezen barátkozik, de mégis van egy lány, akit nem tud elfelejteni, és végül nagyon szoros kapcsolat alakul ki közöttük.


Név:                             Eito Brontë
Szem:                           barna
Haj:                              vörös
Nemzetiség:                  ír/japán
Kor:                             17 éves
Magasság:                    166 cm
Születésnap:                  1994. november 21.
Csillagjegy:                   skorpió
Élettörténet:
Eito neve azt jelenti, hogy nyolc, ugyanis ő az utolsó szülöttje a nyolcas ikreknek. Öt lány és három fiú van a családban, mindegyikük neve egy számot jelent. Eito nem csak a születési számában tekinti pozitívumnak a nyolcas számot, hanem minden másnak. Kedvenc száma szintén ez a szimmetrikus szám és a ’80-as évek hippi és retro stílusában öltözködik. Szintén a művészeti osztály tanulója, ruhatervező szeretne lenni. Imádja a természetet, az embereket és az állatokat, mindenkivel kedves. Az élet szép oldalát látja, és halálosan szerelmes egy fiúba, aki az elején észre sem veszi. És ez a fiú nem más, mint Takeru. De amikor Lia bevezeti a tanulópár programot, ők egy párba kerülnek, és ezért muszáj több időt együtt tölteniük. Végül már nem csak a tanulásban, hanem másban is egy pár.


Név:                             Sakan Seita
Szem:                           kék
Haj:                              barna
Nemzetiség:                  francia/japán
Kor:                             18 éves
Magasság:                    179 cm
Születésnap:                  1994. július 7.
Csillagjegy:                   rák
Élettörténet:
6 éves korában orosz katonák rabolták el és egy szentpétervári katonai bázisra vitték. Ebben az időben rengeteg gyereket raboltak el világszerte, akiken kísérleteket végeztek. Szinte minden gyerek belehalt a kísérletekbe, kivéve Seita. Minden kísérleti szerre inmunis lett a szervezete, sőt egy mellékhatásnak köszönhetően az agykapacitása a többszörösére nőtt. Minden további kísérletet rajta végeztek és csak 213-as kísérletnek nevezték. Már a saját anyanyelvét is kezdte elfelejteni, amíg néhány ott dolgozó tudós be nem hozták a saját gyerekeiket.
Mivel a három gyerek Ivan Jevgenyeszij, David Alexander Anasztaszija és Renee de La Fontaine részben japán volt, összebarátkoztak és már nem volt olyan egyedül. Évek teltek el és a gyerekek tudomást szereztek a kísérletekről, és minden áron Seita szöktetését akarták elérni. Egyik katona Ivan Belinszkij segített nekik, aki szintén barátnőm szereplője, ezért megint az előző lép életbe. De a terv nem sikerült. Mielőtt elküldték a katonát, adott egy aranyozott zsebórát, amire egy idézet volt felvésve „Soha ne add fel a reményt.” Néhány év múlva, amikor már 16 éves volt, egy titokzatos csapat segítségével végrehajtották a szöktetést. Egy hét alatt Seita mindent megtudott a családjáról és el is intézték a hazatérést, Tokió városába. Az anyja japán, az apja pedig francia. Emellett van egy bátyja, három húga és egy kisöccse. És ugyan szerzett barátokat, rossz szokása miatt nem tud megbízni senkiben, ezért nehezen tud rendesen beilleszkedni. Valamint az is nehezíti a beilleszkedést, hogy emellett még skizofrén is, és a skizofrén énjének a neve Kagami, akit ő csak vörös hajúnak és vörös szeműnek lát, ha nagyon maga alatt van a tükörben is őt látja. De még így is megtalálja az igaz szerelmet.

 
           
            Név:     Samantha Sophie Susan Sylvia Stephen
Szem:                           barna
Haj:                              barna
Nemzetiség:                  kanadai/japán
Kor:                             18 éves
Magasság:                    167 cm
Születésnap:                  1994. augusztus 12.
Csillagjegy:                   oroszlán
Élettörténet:
Mindenki csak Sam néven emlegeti. 5 éves volt, amikor a szülei váltak, az apja visszaköltözött Japánban, Sam pedig az anyjával maradt Kanadában. 9 évesen szemtanúja volt egy gyilkosságnak. A barátaival bújócskázott és a szekrénybe bújt el. Onnan látta, hogy az akkor 17 éves unokatestvére megerőszakolt egy lányt és végül kitörte a nyakát. Sam még azután sem mert mozdulni, hogy az unokatestvére Daniel elhurcolta a holttestet. Soha nem tudta elfelejteni Daniel elégedett vigyorát és a lány szenvedő sikolyát. Miután a barátai rátaláltak, elmondta az egészet és egyből hívták a rendőrséget. Megtalálták a holttestet és egyből el is vitték, viszont Daniel megígérte, hogy ezért még bosszút áll. Sam néha még mindig rosszat álmodik, ha ez esszébe jut, és gyakran rátör a félelem, hogy bármelyik nap kiengedhetik és akkor neki annyi. Ez az egyik oka is annak, hogy úgy látták jobbnak, ha elkerül Tokióba az apjához, ott nagyobb biztonságban lesz. Tekintve azt is, hogy az apja tábornok a katonaságnál. Az iskolában nagyon keménynek mutatja magát, mindenki felnéz rá, sok barátja van és szent elhatározása, hogy neki nincs szüksége szerelemre. De a sors mégis összehozza neki, és nem más a választottja, mint Seita.

Név:                             Ida Siegfried
Szem:                           kék
Haj:                              szőke
Nemzetiség:                  német
Kor:                             15 éves
Magasság:                    164 cm
Születésnap:                  1997. szeptember 8.
Csillagjegy:                   szűz
Élettörténet:
Volt egy testvére, egy kisöccse, aki ebola betegségben halt nem, alig 2 évvel az anyja után. Az apja az italozásba menekült és végül elvonóra került. Ida nem csak a kora miatt, de az esze miatt is kitűnik a gimnáziumban. Fő célja tudósként kifejleszteni az ebola ellenszerét, emiatt diákmunkát vállal, hogy pénzt szerezzen. Iskolai versenyeket nyer, amellyel szintén pénzt nyer, és ha tud, Afrikába utazik mintákért. Benne van a „Fiatal Tudósok Társasága” nevezetű szervezetben is, ahova rendszeresen jár, hogy a vele egykorú zsenikkel megoszthassa a tapasztalatait és ő is új dolgokat tudjon meg. Kevés barátja van, nincs túl sok ideje a kutatása mellett ilyenekre, de az anyja és a testvére sírják minden évben meglátogatja Berlinben, ugyanis ő Drézdenben lakik.

Név:                             Kilian Stein
Szem:                           zöld
Haj:                              fekete
Nemzetiség:                  német
Kor:                             18 éves
Magasság:                    177 cm
Születésnap:                  1994. augusztus 8.
Csillagjegy:                   oroszlán
Élettörténet:
A szülei elváltak, az anyjával él, az apját nem ismerte. 7 éves korában féltékenysége miatt összeveszett az akkori legjobb barátjával, amiért jobb mágus, ezért Kilian elkezdett bűvészkedni. Az első pakli kártyáját és trükkjeit a nagyapjától szerezte, aki nem sokkal később meg is halt. Kilian barátja, Futeki Sen ugyan ekkor költözött a családjával vissza Japánba és Kilian teljesen egyedül maradt. Minden idejét bűvész trükkök tanulásával töltötte és végül világhírű bűvész lett belőle, akit mindenhova hívtak fellépni szerte a világban. És ugyan Kilian és Sen többször is találkoztak, a mai napig nem békültek ki, pedig mindenki úgy véli, hogy ez nagyon gyerekes viselkedés mindkettőtől, de nem hallgatnak rájuk.

Név:                             Fox Johnson
Szem:                           barna
Haj:                              barna
Nemzetiség:                  mexikói
Kor:                             16 éves
Magasság:                    175 cm
Születésnap:                  1996. június 18.
Csillagjegy:                   ikrek
Élettörténet:
Szintén az FTT tagja, ugyanis ő is egy tudós. 12 éves korában egy kísérlet közben véletlenül a szervezetébe jutott egyik kísérleti szere és ennek következtébe a csontja megkeményedtek és a kezéből fémkarmok nőttek ki. Jó ideig azt hitte örökre úgy fog maradni, de idővel megtanulta visszahúzni. Viszont túl sokáig tartott és sokan látták így. Az emberek szörnynek nevezték, kirekesztették. Fox egyre jobban magába zuhant és nem egyszer akart öngyilkos lenni. A szülei mindig pszihológushoz meg pszihiáterhez küldték, de az esetek többségében inkább elszökött. Egy este azonban már sötétedés után az utcán kóborolt és egy sikolyra lett figyelmes. Egy lányt akartak kirabolni és megölni, de amikor a fickó meghúzta a ravaszt, Fox a karmaival kettévágta a golyót és rátámadt. A fickó végül elmenekült és a lány egyből megköszönte neki. Mikor megkérdezte, hogy nem fél tőle, hogy ilyem szörnyeteg a lány csak annyit felelt, hogy nem is szörny, hanem egy hős. Ezek után az emberek is más szemmel néztek rá, és ugyan néhányan még mindig kiközösítik, már vannak barátai és már kevésbé érzi magát szörnynek. Van egy terepmintás sapkája, amit mindig hord, a nagyapjától kapta, aki mindig mesélte neki a háborús történeteit. Először ezért is akart tudós lenni, hogy a nagyapót visszahozza az élők közé, de erről a tervéről végül lemondott.
 
Név:                             Daniela Feliciano
Szem:                           barna
Haj:                              barna
Nemzetiség:                  olasz
Kor:                             17 éves
Magasság:                    167 cm
Születésnap:                  1997. július 22.
Csillagjegy:                   rák
Élettörténet:
Az FFT tagja, bár inkább a tervezés áll közelebb hozzá, a mérnöki számítások. Van két 8 éves kisöccse Emanuele és Edoardo Feliciano, akiket csak Em. és Ed. néven becéznek. Kész csapatként dolgoznak együtt, Daniela elkészíti a tervrajzot és a számítást, a testvérei meg mindent megépítenek. A hátsókert tele van a találmányaikkal köztük a gördeszkapálya, a fakuckó, a saját gumiabroncs hintájuk és a fából faragott kerti díszek. Az édesanyjuk nagyon elfoglalt, mindig dolgozik, ugyanis az apjuk tolószékes. A fik születésekor bénult le, de még az előtt készített egy fahintát Daniela számára, és mindig az ölébe ültetve hintáztatta, vagy éppen lökte hátulról. Daniela azóta is használja a hintát, ha épp egyedül akar lenni, és gondolkodnia kell. Ahol tud, ott segít és a házba is terveztek a testvéreivel segédeszközöket. Hogy ne költözzenek el, készítettek neki mindenhova rámpát, és könnyen elérhető polcokat. Az iskolában sokan különcnek tartják, amiért alig beszél és nem barátkozik senkivel.

Név:                             Erica Storløkken
Szem:                           kék
Haj:                              fekete
Nemzetiség:                  amerikai/norvég
Kor:                             20 éves
Magasság:                    168 cm
Születésnap:                  1992. április 9.
Csillagjegy:                   kos
Élettörténet:
Riporterként dolgozik a Marie Claire magazinnál, és a fizetéséből tartja el a 12 éves kishúgát, akinek a neve Christine, mivel a szülei meghaltak még Norvégiában, egy lavina temette őket maga alá. Erica Amerikában született, de amikor a húga született, akkor Norvégiába költöztek. A szülei halála után várnia kellett néhány hónapot, hogy betöltse a 18. életévét és visszamehessenek Amerikába. Eleinte rengeteget dolgozott, két másodállással és rengeteg túlórával minimálbérért, ami éppen elég volt, hogy meg tudjanak élni. Viszont lehetőséget kapott, hogyha megír egy cikket, bekerülhet a Marie Claire magazinhoz, és mivel a cikk nagyon sikeres lett, fel is vették. Csak ezt nem tudta rögtön, ugyanis a felvételi levél elkeveredett és csak később tudta meg, hogy bekerült.

Név:                             Frederick Hilary
Szem:                           zöld
Haj:                              fekete/ eredetileg barna
Nemzetiség:                  amerikai
Kor:                             24 éves
Magasság:                    187 cm
Születésnap:                  1987. november 29.
Csillagjegy:                   nyilas
Élettörténet:
Gimnazista korában fülig szerelmes volt egy lányba, akivel több évig is együtt volt, de a lány megcsalta az akkori legjobb barátjával. Mikor Frederick ezt megtudta, féltékenységből és haragból megölte a barátnőjét és börtönbe került. Egy évet töltött börtönbe, de sikerült megszöknie, akkor vágatta le és festette be a haját. Egy alkalommal mikor nagyon részeg volt egy idegennek elmondta ezt az egészet. Viszont ahelyett, hogy hívta volna a rendőrséget, beszervezte a maffiába és végül az áruló baráton is bosszút tudott állni. Főleg pénz és adósságbehajtás lett Frederick feladata és olyan jól csinálta, hogy egy év alatt ő lett az új maffiafőnök. Rivális szervezetek juttatott csődbe, és egyszer sem kellett vérrel bemocskolni a kezét. Persze az emberrablás váltságdíjért is a feladatai közé tartozott, de senkit nem ölt meg, ugyanis a pénzt mindig megkapta.

Név:                             Dr. Seimitsu Hinote
Szem:                           barna
Haj:                              barna
Nemzetiség:                  japán
Kor:                             25 éves
Magasság:                    182 cm
Születésnap:                  1986. október 31.
Csillagjegy:                   skorpió
Élettörténet:
Sebész és egyetemi tanár, a szakértelme miatt helyezték át Hokkaidóról Tokióba. A bal fülében 4, a jobb 3 piercing van, ez azoknak a betegeknek a számát jelenti, akiket elvesztett 4 év alatt. És nem csak sikertelen műtét van a háta mögött, hanem egy sikertelen házasság is. A felesége elhagyta az egy éves kisfiával együtt, mert túl sokat dolgozik, és nem tud elég időt velük lenni. Az egyetemen és a kórházon kívül jár más iskolákba is előadást tartani az emberi testről, amihez saját csontvázat használ, amit poénosan csak Franken Stein néven szólít. Később a feleségét féltékenységből megölte egyik munkatársa és Hinote visszakapta a kisfiát.
 
Név:                             Sotogawa Hoshi
Szem:                           barna
Haj:                              szőke/eredetileg barna
Nemzetiség:                  japán
Kor:                             12 éves
Magasság:                    149 cm
Születésnap:                  2000. február 20.
Csillagjegy:                   halak
Élettörténet:
A szülei nagyon elhanyagolják, legtöbbször azt sem tudják, hogy a világon van. Ezért mindig bezárkózik a szobájába és a saját kis virtuális világába menekül. Nagyon sokat olvas és internetezik, rendkívül okos. Csak azért festette be a haját, hogy a szülei felfigyeljenek rá, de még így sem foglalkoznak vele. Az osztálytársai és a tanárai is különcnek tartják. A korához képest sokkal komolyabb, mind a felfogása, mind a beszéde, sokan 15 évnél idősebbnek nézik. Fő elfoglaltsága az, hogy hacker. Szeret betörni mások gépébe és tönkretenni a rendszereiket, míg magának speciális védelmi rendszert készített, amit egy 85 karakterből álló jelszó zár le. De nem csak ilyeneket tesz, de a többiekkel ellentétben nem kint, hanem a laptopon játszik különböző videojátékokkal, mint például a L4D, Amnesia: The Dark Descent, Penumbra, Call of Duty és ezekhez hasonló játékok. Van 3 barátnője, főleg velük szokott együtt játszani.
 
Banda név:                   Burning Savanna
Tagok:                          - Hyo Dae Jung
- Hwang Ji Woon
- Kyung Sang Ki
- Jae Young Ho
- Kwan Chun Hei
Nemzetiség:                  koreai
Háttértörténet:
A Burning Savanna egy fiú k-pop együttes. A banda és a ruháik sugallják, hogy a szavanna élővilágát szeretnék megmenteni. A koncertek és az albumok bevételének majdnem a háromnegyedét a WWF alapítványnak és egyéb állatvédő szervezeteknek adják a szavanna állatainak megmentésére. Mind kiválasztottak maguknak állatokat, Hyo Dae Jung a leopárd, Hwang Ji Woon a zebra, Kyung Sang Ki a zsiráf, Jae Young Ho a gyík és Kwan Chun Hei a tigris. A bandát 2 éve alapították és azóta nagy népszerűségnek örvendenek. Egyre több helyre hívják őket és már volt világturnéjuk is, jelenlegi állomásuk Japán.

Sajnos túl sok képem és szereplőm van, ezért nem tudom mindent bemutatni, szóval most ennyi lenne. Mivel szombat van, ma még egy anime ismertetővel jelentkezek, de azt csak estére várjátok, ezt a cikket is tegnap este óta készítem. Addig is további szép napot mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése