2012. augusztus 12., vasárnap

Nyár, miért múlsz el?

Jó reggelt mindenkinek, vagyis már inkább napot!
Gondolom már mindenkivel előfordult főleg így nyáron, hogy sokáig aludt, és mire felkelt már kész volt az ebéd is. Hát igen, de sajnos már augusztus van, nemsokára kezdődik az iskola és ezt nem lehet már megtenni. Van olyan, aki várja már az iskolát? Tudom, ostoba kérdés, de felszín alatt mindenki egy kicsit várja, hisz újra találkozhat a barátokkal és újabb csínyeket eszelhetnek ki a tanárok ellen.
Összességében az iskolában is van egy kis jó, csak nem mindig vesszük észre, mert jobban leköt minket a panaszkodás. Főleg, akik kollégisták lesznek, mint én. Megint a sok szabály, a szobáról szobára történő átjárás kenyérért főleg csütörtökön és persze üzletelés zacskós levessel. Mondhatni a legtöbb kollégistának egyfajta himnusza lett ez a szám:
Gondolom mindenki ismeri ezt a dalt, aki meg nem, az most megismerheti. A legtöbbször nem csak a kollégisták, hanem az iskolás diákok is így érzik, főleg ha arra gondol, mit csinálhatna most iskola helyett. De mindezt akár be tudja pótolni a hétvégén, ami nem ugyan az, de egy kis vigaszt nyújt. Csak annyit akartam ezzel, hogy még a legrosszabb helyzetben is lehet látni egy apró fénysugarat, ami jobbá tudja tenni a napodat. Meg különben is, még majdnem 3 hét van a nyárból, tehát senki nem csüggedjen, még lehet mit csinálni, csak akarni kell.




További szép napot, lehet még jelentkezek ma, de nem biztos, addig is...

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése