2012. augusztus 10., péntek

Egy álom

Nagyon szép reggelt mindenkinek
Volt már veletek olyan, hogy mikor felébredtetek, csak arra tudtatok gondolni mit álmodtatok? Velem már nagyon sokszor előfordult. Sőt az is, hogy megpróbáltam visszaaludni, csak azért, hogy tudjak folytatni egy szép álmot, de ez nem sikerült mindig. Viszont egy dologra sikerült rájönnöm. Az álom mögött mindig ott van a valóság. Az ember nem élhet álomvilágban, bármennyire is szeretne. És legtöbbször nem is az ébresztő hangja ránt ki benneteket ebből a tökéletesnek hitt álomból, hanem maga a valóság. Talán nem tudjátok, de a legtöbb ember fél a valóságtól. Én is félek.
Rengeteg álmom van, amit szeretnék megvalósítani, de mindig rá kell jönnöm,  hogy a valóságban ez sokkal nehezebb, mint egy álomban. A valóságban nem hullik semmi az öledbe. Itt mindenért nagyon keményen meg kell küzdeni. De néha ez sem elég. Néha a legkeményebb munka, hit és elszántság is kevés, és tudjátok miért? Mert ez az élet. Sajnos legtöbbször már nem te alakítód, hanem az téged.
De ez nem azt jelenti, hogy fel kell adnotok. Inkább csak mindig még egy kicsit hozzátenni. Végül is, lehet kicsit közhelyes, de jobb ha elhiszitek még; a remény hal meg utoljára. Ne hagyjátok, hogy ez megtörténjen, amíg lehet éljetek az álmaitoknak.

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése